ESP | ENG
Fennecus zerda

Destins

L’any 1999 vaig guiar el primer viatge a Egipte. Poc després vaig començar a fer rutes pel Desert Líbic i els seus oasis. Anys més tard van arribar les grans expedicions al Gran Mar de Sorra i els massissos del Gilf Kebir i l’Uweinat, a la recerca de pintures i gravats rupestres i dels espais naturals més verges del Sàhara. Amb el pas del temps un país m’ha dut a un altre i el cercle s’ha anat eixamplant cap a l’Oest (Líbia, Argèlia, Tuníssia, Marroc, Mauritània o Gàmbia), cap a l’Est (Síria, Jordània, Israel, Turquia, Oman, Aràbia Saudita) i cap a Sud (Sudan, Etiòpia, Kenya, Tanzània, Namíbia, Angola...), sempre rera les petjades de la història, la cultura i l’arqueologia, però també buscant grans espais naturals, la fauna i la cultura viva dels habitants de totes aquestes terres.

Només ofereixo assessorament i guiatge en destinacions que conec bé i de primera mà. Es tracta sempre de destins on la meva formació acadèmica i/o l’experiència acumulada durant tots aquests anys poden ser un valor afegit per al viatger que cerca un assessorament i un guiatge personalitzats i de qualitat. En tots els destins on viatjo hi tinc una xarxa de col·laboradors locals que fan possible la realització de qualsevol projecte, per complex que sigui.

Egipte, Marroc, Jordània, Sudan, el Sàhara, la conca del Nil, la serralada de l’Atles... són alguns dels llocs on us puc ajudar a fer realitat el vostre somni.